Social Media  
   
 
   
  Το "Μαγικό" Κέντρο της Αθήνας
 
 

Το άρθρο, μαζί με πολλά ακόμη της κατηγορίας "Έρευνα", μπορείτε να διαβάσετε στο "μυθιστόρημα" Επιστημονικής Φαντασίας "Το Φιλί της Μέδουσας", βιβλίο το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ και στην ενότητα "Εκδόσεις" με τα βιβλία του αρθρογράφου, συμπληρώνοντας έτσι τα κομμάτια από το παζλ μιας απόκρυφης "Πραγματικότητας" ορατής από λίγους, η οποία είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, πραγματική από αυτήν που βιώνουν οι Πολλοί γύρω μας.

Και η Πραγματικότητα γύρω σας, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια...

 
 

Ας υποθέσουμε ότι στον Λογικό Κόσμο της τρισδιάστατης, Ευκλείδιας Γεωμετρίας που ζούμε υπήρχε η… Μαγεία. Ας πούμε ότι Κάποιος «κακός μάγος» ή Κάποιοι «κακοί μάγοι», αν υπήρχαν φυσικά, θέλουν να ελέγξουν την Οικονομία μιας Χώρας. Με τι θα ασχοληθούν;

Μα… με την Πρωτεύουσα Πόλη της Χώρας αυτής. Ας υποθέσουμε, πάντα…φανταστικά βέβαια, ότι το Στοιχείο του Νερού δίνει μια Ροή στην Πόλη και κατ’ επέκταση στην Οικονομία της. Γιατί λέτε ότι οι μεγάλες Πρωτεύουσες των ισχυρών κρατών διατρέχονται από ποτάμια; Προσέξτε τα οικονομικά μεγέθη πόλεων που οι Πρωτεύουσες τους διατρέχονται από ποτάμια. Προσέξτε επίσης τη σπουδή όλων των δημάρχων να βάλουν σιντριβάνια στις πόλεις τους.

Προσέξτε τώρα τι γίνεται στην Ομόνοια
Κάποιοι φρόντισαν να βγει το μεγάλο σιντριβάνι, έβγαλαν το Δρομέα που πρόσθετε Κίνηση και Δράση στην Ενέργεια του χώρου και τσιμεντάρανε τα πάντα. Συν τοις άλλοις μαζεύτηκαν όλα τα περιθωριακά στοιχεία της αλλοδαπής αλλά και της εντόπιας παραγωγής και η Ενέργεια του Κέντρου της Πόλης «μαύρισε». Προσέξτε το σχήμα του σιντριβανιού που υπήρχε:
Ένα Πεντάγωνο μέσα σε ένα Εξάγωνο.
Η Προστασία μέσα στη Δύναμη…

Οι δρόμοι που τερμάτιζαν στην Ομόνοια σχημάτιζαν ένα οκτάκτινο αστέρι, πολύ «ειδικό» σύμβολο για τους πιο μυημένους, οπότε τι έκαναν; Έκλεισαν κάποιους δρόμους για να μην υπάρχει ροή σε αυτούς και δημιούργησαν ένα «ενεργειακό χάος». Το «μαύρισμα» αυτό σπειροειδώς ελισσόμενο επεκτείνεται από το Κέντρο της Πρωτεύουσας στην Πρωτεύουσα, στα προάστια, και σιγά σε ολόκληρη τη Χώρα, βρίσκοντας τέρμα στα «μαγικά» σύμβολα που αυτοί οι Κάποιοι έχουν οριοθετήσει. Δώστε προσοχή στην σπουδή που κάποιοι Δημοτικοί Άρχοντες (ή… Αρχόντισσες) φρόντιζαν να βγάζουν τα σιντριβάνια ή να τα απενεργοποιούν, και σε κάποιους άλλους που στη θητεία τους σπεύδουν να τοποθετήσουν υδάτινους πίδακες και θα έχετε ένα «κλειδάκι» από την πλευρά που παίζει ο καθένας. Προσέξτε όμως: Οι πλευρές εναλλάσσονται και κάποιος που Χθες ήταν «Φωτεινός», μπορεί σήμερα να «Μαυρίσει» και αντιστρόφως.

 

Αν σας φαίνεται δύσκολο να το πιστέψετε, κάντε την εξής παρατήρηση:
Προσέξτε πόσα σιντριβάνια υπάρχουν στους «εμπορικούς» δρόμους μιας πόλης, αλλά και στις εισόδους των μεγάλων εμπορικών πολυκαταστημάτων. Η Ερμού τυχαία πιστεύετε ότι πήρε το όνομα του Θεού-Προστάτη του εμπορίου; Δεν υπάρχει τυχαία ονοματοδοσία στις πόλεις, κάθε όνομα σε ένα δρόμο, κρύβει και ένα μαγικό υπόβαθρο. Προσέξτε ότι το γράμμα Ρ (από τη Ροή) υπάρχει στους περισσότερους εμπορικούς δρόμους, όπου θα βρείτε και κάποιο… σιντριβάνι.

Και μιας και ο λόγος για την Ερμού…
Από τότε που έβαλαν αυτό το σιντριβάνι-τερατούργημα με τον «εκπεσόντα» που έχει το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω στην αρχή του δρόμου, τα μαγαζιά σε έναν από τους ακριβότερους ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ εμπορικούς δρόμους πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Λογικό… στο Μεταλογικό επίπεδο. Αν το νερό και ο ανορθωμένος Άνθρωπος φέρνει γούρι, τότε το αντίθετο τι φέρνει;

 

Αυτά βέβαια θα τα έκαναν οι «κακοί μάγοι»…
Αφού όμως, στη φαντασία μας πάντα, υπάρχουν «κακοί» μάγοι, σίγουρα θα υπάρχουν και «καλοί». Τί θα μπορούσαν να έκαναν αυτοί λοιπόν;
Μα… θα ενίσχυαν τη ροή της Ενέργειας στο Κέντρο της Πόλης. Πώς;

Δε λένε ότι ο θόρυβος από τις καμπάνες, τους μελωδούς, όλοι οι μεταλλικοί ήχοι τέλος πάντως, διώχνει τα «κακά δαιμόνια»;
Θα μπορούσαν ίσως να μαζέψουν μερικές χιλιάδες ανθρώπων στο Κέντρο της Πόλης για να ξορκίσουν το «Κακό».
Δύσκολο… πώς να μαζέψεις μερικές χιλιάδες «τρελών» στο Κέντρο της Πόλης να βαράνε σίδερα για να φύγει το «Κακό»;
Ίσως όχι και τόσο τελικά…
Μπορείς εύκολα να το «καμουφλάρεις» σε κάτι πιο «αθώο»…

Όπως να μετονομάσεις τους «τρελούς» σε «αγανακτισμένους» και να τους βάλεις να βαράνε… κατσαρόλες.
Στην Πλατεία Συντάγματος.
Εκεί που αρχίζει η… Ερμού.
Οι κατσαρόλες… μεταλλικές δεν είναι;
 

Σύμφωνα με τους Κανόνες της Κβαντικής Φυσικής, ο Παρατηρητής δεν παρατηρεί απλά και μόνο παθητικά την Πραγματικότητα αλλά, πολύ πιο σημαντικό, την επηρεάζει κιόλας ενεργητικά μέσω, και εξαιτίας, αυτής του της Παρατήρησης.
Στο Κέντρο της Ελληνικής Πρωτεύουσας πόλης των Αθηνών, στην Ομόνοια, κάποιοι «Μάγοι» προσεύχονται στους χθόνιους θεούς, φέρνοντας το Σκοτάδι στην Πόλη της Χώρας του Λαού του Φωτός.
Είναι μετά να απορούμε γιατί οι ζωές μας έχουν γίνει… Κόλαση;

Στο βιβλίο “Γένεσις” της Παλαιάς Διαθήκης συναντάμε τους Νεφελίμ… τους εκπεσόντες Αγγέλους που απαρνήθηκαν το Φως για να απολαύσουν τις Ηδονές της Σάρκας με τις θυγατέρες των ανθρώπων.
Ο Πλάτων στο “Συμπόσιό” του κάνει τον σαφή διαχωρισμό της Ουράνιας Αφροδίτης που γεννά τον Έρωτα ή Πτέρωτα που δίνει φτερά στον Άνθρωπο για να γίνει η Εξύψωσή του στους θεούς, με την Πάνδημο Αφροδίτη και τον Έρωτα σαν γιο του Πόρου και της Πενίας, αποτέλεσμα της Ένωσης της Μέθης με την Στέρηση και Αρχέτυπο της Πτώσης.

 

 
 
 

Στην Πλατεία Καραϊσκάκη όλο το παραπάνω κείμενο θα μπορούσε να δοθεί με μια φωτογραφία… αυτήν που παραθέτω δίπλα.
Στο Μεταξουργείο… στην περιοχή του Αγοραίου Έρωτα και της πρόσκαιρης Ηδονής.

Εκεί όπου η μεγάλη Πυραμίδα με τους εκπεσόντες αγγέλους μετασχηματίζει την σεξουαλική ενέργεια που εκτονώνεται σε αγορασμένες αγκαλιές μεταξύ πλασμάτων πολλών και διαφορετικών “ποιοτήτων” και “ενεργειών” σε σπίτια με φωτάκια στην πόρτα για να διακρίνονται μέσα στο σκοτάδι, σε μια Μαύρη Πύλη που φέρνει το Σκότος στην Πόλη της Χώρας του Λαού του Φωτός…

 
 

18 Σεπτεμβρίου 1834...
Ο Όθωνας, Βαυαρός βασιλιάς των Ελλήνων, έπειτα από παρότρυνση του πατέρα του Λουδοβίκου, λάτρη του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος, ορίζει την Αθήνα πρωτεύουσα του Νέου Ελληνικού Κράτους, το οποίο δημιουργήθηκε έπειτα από τον Απελευθερωτικό Αγώνα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Το σχέδιο που έφεραν οι Γερμανοί ειδικοί, λάτρεις ως γνωστόν του Αποκρυφισμού, ήθελε την Νέα Πόλη να έχει κέντρο την Ακρόπολη και με βάση ένα Μυστικό Σχεδιασμό της Πόλης, (όπως λένε σε κάποιους μυστικούς "κύκλους" σε μορφή κοντά σε αυτήν που υιοθέτησε ο Αλέξανδρος ο Μέγας όταν σχεδίασε ο ίδιος την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου), να οικοδομηθεί μια Πόλη Δύναμης, όπου θα συγκεντρώνονταν επιστήμονες, διανοητές και άνθρωποι του Πνεύματος, δίνοντας ώθηση στο Εμπόριο και την Οικονομία.
Ο βασικός σχεδιασμός της Πόλης θα γινόταν στον άξονα των ποταμών που διέρρεαν τότε την διαχρονικά Ιερή Πόλη των Αθηνών.
Όταν οι Γερμανοί παρουσίασαν το Σχέδιο στους Έλληνες χωρικούς που είχαν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας (οι οποίοι, ως γνωστόν, είναι πάνσοφοι στα δικά τους μάτια και μέσα στην τουλάχιστον ημιμάθειά τους, αλλά αυτό είναι από τα λίγα που οι ίδιοι δεν γνωρίζουν), εκείνοι απάντησαν στους Γερμανούς, πως όταν οι Έλληνες έχτιζαν πόλεις, εκείνοι έτρωγαν ακόμη βελανίδια.

Σήμερα στην Αθήνα, η Κατοχή από Μαύρες Δυνάμεις του Μαγικού Κέντρου της Πόλης, και κατ' επέκταση της πόλης, της Χώρας και του Κράτους, έχει φέρει το Σκοτάδι στον λαό της Χώρας του Φωτός, υποδουλωμένη στους Γερμανούς ανθέλληνες, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με το Επίπεδο των μορφωμένων Γερμανών σαν τον Λούθηρο, οποίος χρησιμοποίησε την Ελληνική Γραμματική για να δημιουργήσει την γερμανική γλώσσα, στην οποία ο Goethe ύμνησε την Φλόγα των Ελλήνων Μυστών...

 
 

Το άρθρο, μαζί με πολλά ακόμη της κατηγορίας "Έρευνα", μπορείτε να διαβάσετε στο "μυθιστόρημα" Επιστημονικής Φαντασίας "Το Φιλί της Μέδουσας", βιβλίο το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ και στην ενότητα "Εκδόσεις" με τα βιβλία του αρθρογράφου, συμπληρώνοντας έτσι τα κομμάτια από το παζλ μιας απόκρυφης "Πραγματικότητας" ορατής από λίγους, η οποία είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, πραγματική από αυτήν που βιώνουν οι Πολλοί γύρω μας.

Και η Πραγματικότητα γύρω σας, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια...

   
 

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο παρόν site είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Advanced Business Consultant

   
 
card
  Copyright ©2004-2019 Nick Panagodimitropoulos. All rights reserved.