Τα βιβλία μου (αυτοεκδόσεις):

   
 


Στην επέλαση των Πρακτόρων της Μαύρης Σκιάς, οι Φύλακες της Φλόγας παίρνουν θέση μάχης για να προστατεύσουν και με την ζωή τους ακόμη την ναρκωμένη Ανθρωπότητα...
Ένα μυθιστόρημα "Επιστημονικής Φαντασίας" για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.
Και η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…

Επιλεγμένα αποσπάσματα μπορείτε να διαβάσετε στο προσωπικό blog του συγγραφέα στην σχετική με βιβλίο προδημοσίευση, εδώ
Τα Πνευματικά Δικαιώματα των κειμένων είναι νομικά κατοχυρωμένα και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

σελ. 207

   

Ίσως κάποτε η ανθρώπινη νόηση φτάσει στο σημείο όπου ήταν προορισμένη να φτάσει, αλλά σίγουρα δεν θα είναι τα πρόβατα αυτοί που θα την οδηγήσουν εκεί, αλλά οι λύκοι. Δεν είναι τυχαίο το ότι οι Ινδιάνοι της Αμερικής θεωρούν τα πανέμορφα και παρεξηγημένα αυτά ζώα, οδηγούς.

* * * * * * *
Λύκοι ε; Φυσικά, όπως το Άστρο του Λύκου, ο Σείριος, οδηγεί τους Περιπατητές της νύχτας, έτσι και ο λύκος, τοτεμικό ζώο του Απόλλωνος, του Φωτεινού Προστάτη των πολεμικών τεχνών, οδηγεί τους πολεμιστές στον μεγαλύτερο πόλεμο που βιώνουν· στον πόλεμο κατά των στοιχείων του εαυτού τους που τους κρατούν δέσμιους σε ένα μαντρί και δεν τους αφήνουν να ατενίσουν τον κόσμο από ψηλά.

* * * * * * *
Δεν μπορούμε να ξέρουμε στα σίγουρα αν οι αρχαίοι Έλληνες είχαν διαστημόπλοια ή ήλθαν από τον Σείριο, όχι μόνον εμείς, αλλά και αυτοί που το αρνούνται δογματικά. Το ότι υπάρχει μία πιθανότητα, το καθιστά Πραγματικότητα σε έναν Εναλλακτικό Κόσμο. Προσπαθήστε να εισχωρήσετε με την Φαντασία σας σε αυτήν την Εναλλακτική Πραγματικότητα και θα έχετε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό.

σελ. 84

   

Ας μιλήσουμε για τον άνθρωπο. Ή μήπως νομίζετε ότι ξέρουμε τα πάντα γύρω από αυτό το δίποδο, περίεργο όν; Μην είστε τόσο σίγουροι την επόμενη φορά που θα κοιταχθείτε σε έναν καθρέφτη ότι θα ξέρετε τί βλέπετε.

* * * * * * *
Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε ελεύθερα όντα, επειδή δεν έχετε περασμένες κάποιες αλυσίδες στα χέρια σας. Αν κοιτάξετε καλά, με Άλλα Μάτια, θα δείτε ότι τα δεσμά υπάρχουν, τα δεσμά ενός αόρατου Συστήματος που σας κρατά υπόδουλους στην καθημερινότητα, ενώ αποτελείτε «καύσιμη ύλη» κάποιων αόρατων αφεντικών. Όλοι εσείς είστε γρανάζια μιας καλολαδωμένης μηχανής που λειτουργεί για να συντηρούνται Εκείνοι.

* * * * * * *
Η Ανθρωπότητα βρίσκεται στο κρίσιμο σταυροδρόμι που της επιφυλασσόταν από την στιγμή ακόμα που γεννήθηκε σε αυτόν τον πλανήτη. Ή θα αποτινάξει τους αόρατους δυνάστες της και θα συνεχίσει τον δρόμο προς τα άστρα και τα γαλαξιακά της αδέλφια, ή θα παραμείνει υπόδουλη στους Άλλους, και είναι πάρα πολλοί αυτοί που διεκδικούν τον τίτλο του αφέντη, περιμένοντας σιγά σιγά το τέλος της.

σελ. 80

   

Με δεδομένο ότι πριν χιλιάδες χρόνια, με την συμβατική έννοια του γραμμικού χρόνου, στον Πλανήτη Γη, με την συμβατική έννοια του χώρου,  επικρατούσε ένας Υπερπολιτισμός πέρα από σύνορα, φιλοσοφίες και ιδεολογίες, οι παραδόσεις εκείνου του πολιτισμού έχουν διασωθεί στις επιμέρους παραδόσεις αρχαίων λαών, καθώς και στο Συλλογικό Ασυνείδητο όλων των ανθρώπων, μέσω της έλικας του DNA.

* * * * * * *
Οι Έλληνες είχαν μία πιο πνευματική θεώρηση των πραγμάτων, ενώ οι Ινδιάνοι ήταν πιο χαρωποί ως προς την καθημερινή τους ζωή. Έτσι, οι πρώτοι έκρυψαν καλά την Γνώση μέσα σε αλληγορίες και παραβολές, τα κλειδιά των οποίων, όμως, βρέθηκαν στις παραδόσεις των Ινδιάνων.

* * * * * * *
Για όποιον ενδιαφέρεται να κατανοήσει καλύτερα τις «παρακρούσεις» του Αριστοφάνη, τα διαγγέλματα του Ευριπίδη ή τα κρυμμένα μηνύματα των Τραγικών, ο Castaneda δίνει τα κλειδιά, μέσα από τις συζητήσεις του με τον Δον Χουάν. Για αυτό άλλωστε και επιλέγει τον Πλατωνικό διάλογο σαν μέσο γραφής, πράγμα που μας βάζει σε σκέψεις για το υπαρκτό του Δον Χουάν, όπως και του Σωκράτη.

σελ. 136

   

Μια Πένα είναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο ισχυρή από ένα Ξίφος.
Γιατί η Πένα γράφει Ραψωδίες…
και οι Ραψωδίες οδηγούν τα Ξίφη έξω από τα θηκάρια τους…

το Ξίφος του Πολεμιστή…
η Κιθάρα του Τροβαδούρου…
η Ιερή Κίστη της Ελευσίνας…
η τρισυπόστατη Ύπαρξη που ολοκληρωμένη οδηγεί στην Αθανασία.

Με ένα μικρό κείμενο λόγου, κυρίως ένα ποίημα, μπορεί να μεταδοθεί τέτοιας τρομακτικής ισχύος Γνώση, που το μυαλό του μέσου ανθρώπου θα κατέρρεε στην στιγμή, αν του το έδινε κάποιος με ευθύ τρόπο.

«Η Κραυγή των Θεών»…
Κάποιοι θα την ονόμαζαν Ποιητική Τριλογία.
Προσωπικά προτιμώ να την ονομάσω…
…το ΑΠΟΛΥΤΟ Τρίπτυχο της Δύναμης…

Επιλεγμένα αποσπάσματα μπορείτε να διαβάσετε στο προσωπικό blog του συγγραφέα στην σχετική με βιβλίο προδημοσίευση, εδώ
Τα Πνευματικά Δικαιώματα των κειμένων είναι νομικά κατοχυρωμένα και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

σελ. 45

   
 

Έρχονται σύντομα "Ο Πόλεμος της Φλόγας" ("Η Αναγέννηση του Φοίνικος" και

"Η Αδελφότητα του Παγωνιού" σε ένα ενιαίο βιβλίο)

και "Η Φλόγα των Μυστών".

Και η Πραγματικότητα γύρω σας, δεν θα είναι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ η ίδια...