Εκπαίδευση στις Πολεμικές Τέχνες, την Αυτοάμυνα και την Yoga

   
 
  ΦΩΤΕΙΝΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Γνωρίστε την ΦΩΤΕΙΝΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, την Ελληνική Πολεμική Τέχνη. Η συναρπαστική Πολεμική Τέχνη, τώρα στην πλήρως εξελιγμένη μορφή της. Ένας συνδυασμός από Πολεμικές Τέχνες, τεχνικών απόκτησης Δύναμης και Φιλοσοφίας, μέσα από τις αρχαίες (και συγχρόνως διαχρονικές) διδασκαλίες της Ελληνικής Παιδείας.

Η Φωτεινή Υπέρβαση είναι ελεγχόμενα διαθέσιμη στο κοινό, με βάση κάποιες προϋποθέσεις που έχουν θεσπιστεί από τον επικεφαλής διδασκαλίας και δημιουργό της, και αφορούν σε όσους γίνονται δεκτοί να εκπαιδευθούν στην "Εσωτερική" αυτή Πολεμική Τέχνη...

 
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

Μάθετε να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας μέσα από τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ. Για όσους δεν ενδιαφέρονται να μάθουν το συνολικό κομμάτι που συνθέτει μια Πολεμική Τέχνη αλλά θέλουν απλώς να μπορούν να αντιμετωπίσουν κάποιον που θέλει να βλάψει τη σωματική τους ακεραιότητα, οι τεχνικές της Δυναμικής Επικράτησης είναι παραπάνω από αρκετές.

Αν και είναι σχεδιασμένες για τους επαγγελματίες στον χώρο της Ασφάλειας, είναι εύκολα κατανοητές και από τον μέσο άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με Πολεμικές Τέχνες.

 
ΟΠΛΑ

Εκπαιδευθείτε στον χειρισμό όπλων μικρής, μέσης και μεγάλης απόστασης. Τα όπλα που διδάσκονται είναι ξίφος, μαχαίρι, κοντάρι, διπλά ραβδιά, διπλά ραβδιά με αλυσίδα.

Σαφώς και δεν μπορείτε να κυκλοφορείτε στους δρόμους κουβαλώντας επάνω σας ένα μαχαίρι, ή ακόμα περισσότερο ένα... σπαθί. Δεν μπορείτε να φανταστείτε όμως το πώς ακόμα και ένα μπαστούνι βαδίσματος ή ένα σκουπόξυλο πεταμένο στα σκουπίδια μπορεί να σας σώσει την ζωή σε μια ενδεχόμενη επίθεση εναντίον σας.

  Διδάσκονται επίσης: Shotokan Karate, Kodokan Judo, Yoga.
   
 

Η Τέχνη του Πολέμου

Ο Δρόμος του Πολεμιστή… στην Πράξη
 

Υπεύθυνος προγραμμάτων Εκπαίδευσης:

Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος επί θεμάτων Ασφαλείας
Καθηγητής Πολεμικών Τεχνών και Ξένων Γλωσσών

 
   
 

Υπεύθυνος προγραμμάτων Εκπαίδευσης:

Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
English Language Institute - University of Michigan, U.S.A.
Member of the Hellenic American Union