Αδελφότητες Δύναμης και Εναλλακτικές Πραγματικότητες

Σεμινάριο με θέμα «Αδελφότητες Δύναμης και Εναλλακτικές Πραγματικότητες», με εισηγητή τον Συγγραφέα-Ερευνητή, Νικόλαο Σ. Παναγοδημητρόπουλο.
•	Τα «κλειδιά» για την είσοδο στις Εναλλακτικές Πραγματικότητες.
• Ο ρόλος των Μυστικών Εταιρειών στο διάβα των αιώνων – Από τους Λύκιους του Γλαύκου στην Τροία, στους Ναΐτες και τους Έψιλον των σύγχρονων «αστικών μύθων»
• Αδελφότητες Δύναμης και το Παιχνίδι της Εξουσίας.
• Αναγνωριστικά σημεία και σύμβολα.
• Μέθοδοι έρευνας και αποκωδικοποίηση φαινομενικά άσχετων μεταξύ τους συμβάντων, μέσα από τον Τύπο, το Διαδίκτυο και την Καθημερινότητα.
• Συλλογή και Ανάλυση Πληροφοριών.
• Σχεδιασμός και Εκτέλεση μίας Έρευνας.
Η Γνώση είναι Δύναμη…
και η Εφαρμογή της Γνώσης στην Πράξη, είναι Σοφία.

Η Δύναμη έχει Νόμους και Κανόνες, όποιος δεν είναι μυημένος στον χειρισμό Της, δεν θα μπορέσει ΠΟΤΕ να την δαμάσει προς όφελος του.
Ένας κύκλος μαθημάτων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Παίκτες…

Με την εγγύηση του
Νικόλαου Σ. Παναγοδημητρόπουλου
Συμβούλου Επιχειρήσεων, Συγγραφέα

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν τα τρία βιβλία του συγγραφέα «Η Αδελφότητα της Φλόγας», «Το Φιλί της Μέδουσας» και «Στιγμές».
Τρία βιβλία Γνώσης…
το Τρίγωνο της Δύναμης.
Ένα σεμινάριο για ΠΟΛΥ Δυνατούς Παίκτες…

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα σεμιναρίων μας, ή δημιουργήστε την δική σας ομάδα και εκπαιδευθείτε από εμάς σε ένα σεμινάριο προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Το Φιλί της Μέδουσας

Ένα μυθιστόρημα “Επιστημονικής Φαντασίας” για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.
Και η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…


Η Αδελφότητα της Φλόγας

Σε αυτό το ταξίδι θα καταδυθούμε στα βάθη της Ελληνικής Μυθολογίας, η οποία, όπως πλέον είναι γνωστό, αποτελεί «άγραφη» Ιστορία της Ανθρωπότητας.
Εγώ κάνω μόνο την αρχή, με τα λίγα εφόδια που μπορώ να δώσω «ανοικτά».
Επαφίεται στον καθένα από εσάς, να διαβάσει πίσω από τις λέξεις και ανάμεσα στις γραμμές και να δώσει το δικό του στίγμα, έπειτα από προσωπική έρευνα και προσπάθεια.

Στιγμές

Μια Πένα είναι ΑΠΕΙΡΩΣ ισχυρότερη ενός Ξίφους.
Γιατί η Πένα γράφει Ραψωδίες…
και οι Ραψωδίες οδηγούν τα Ξίφη έξω από τα θηκάρια τους…
Με ένα μικρό κείμενο λόγου, κυρίως ένα ποίημα, μπορεί να μεταδοθεί τέτοιας τρομακτικής ισχύος Γνώση, που το μυαλό του μέσου ανθρώπου θα κατέρρεε στην στιγμή, αν του το έδινε κάποιος με ευθύ τρόπο.