Η Αδελφότητα της Φλόγας

κάντε “κλικ” στην φωτογραφία, για να διαβάσετε εκτεταμένα αποσπάσματα από το βιβλίο.

Ας μιλήσουμε για τον άνθρωπο.
Ή μήπως νομίζετε ότι ξέρουμε τα πάντα γύρω από αυτό το δίποδο, περίεργο όν;
Μην είστε τόσο σίγουροι την επόμενη φορά που θα κοιταχθείτε σε έναν καθρέφτη ότι θα ξέρετε τί βλέπετε.
Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε ελεύθερα όντα, επειδή δεν έχετε περασμένες κάποιες αλυσίδες στα χέρια σας.
Αν κοιτάξετε καλά, με Άλλα Μάτια, θα δείτε ότι τα δεσμά υπάρχουν, τα δεσμά ενός αόρατου Συστήματος που σας κρατά υπόδουλους στην καθημερινότητα, ενώ αποτελείτε “καύσιμη ύλη” κάποιων αόρατων αφεντικών.
Όλοι εσείς είστε γρανάζια μιας καλολαδωμένης μηχανής που λειτουργεί για να συντηρούνται Εκείνοι…

Σε αυτό το ταξίδι θα καταδυθούμε στα βάθη της Ελληνικής Μυθολογίας, η οποία, όπως πλέον είναι γνωστό, αποτελεί «άγραφη» Ιστορία της Ανθρωπότητας.
Κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού δεν θα ασχοληθούμε με την φιλοσοφική ή και μεταφυσική αποκωδικοποίηση των μύθων, η οποία βέβαια είναι πολύ σημαντική, αλλά μόνο με την ιχνηλάτηση της δημιουργίας των έμβιων όντων στον πλανήτη Γαία.
Έτσι, η καταγραφή των μύθων θα γίνεται σε μία μορφή αφήγησης, με παράλληλη προσπάθεια ερμηνείας των.

Εγώ κάνω μόνο την αρχή, με τα λίγα εφόδια που μπορώ να δώσω «ανοικτά».
Επαφίεται στον καθένα από εσάς, να διαβάσει πίσω από τις λέξεις και ανάμεσα στις γραμμές και να δώσει το δικό του στίγμα, έπειτα από προσωπική έρευνα και προσπάθεια.
Δεν υπόσχομαι να σας διδάξω κάτι, αλλά υπόσχομαι να σας δώσω έναν ιδιαίτερα σημαντικό χάρτη για την Αναζήτησή σας. Το πόσο χρήσιμος θα σας φανεί, είναι καθαρά υποκειμενικό.
Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…

σελ. 153

Τα βιβλία μας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το βιβλίο “Η Αδελφότητα της Φλόγας” μπορείτε να βρείτε εδώ και στην ενότητα “Εκδόσεις” με τα βιβλία του συγγραφέα, συμπληρώνοντας έτσι τα κομμάτια από το παζλ μιας απόκρυφης “Πραγματικότητας” ορατής από λίγους, η οποία είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, πραγματική από αυτήν που βιώνουν οι Πολλοί γύρω μας.
Και η Πραγματικότητα γύρω σας, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια…
Επιλεγμένα αποσπάσματα από το βιβλίο “Η Αδελφότητα της Φλόγας”, μπορείτε να διαβάσετε στο website μας των We-writers.com, ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Γνωρίστε την Λέσχη Συγγραφέων μας