Σεμινάριο Adobe Creative Suite

Τρεις σημαντικές εφαρμογές που χρειάζεστε για να Επικοινωνήσετε το Μήνυμά σας στο κοινό σας.

Με το ADOBE DREAMWEAVER θα φτιάξετε τις ιστοσελίδες σας σε ένα γραφιστικό περιβάλλον το οποίο θα είναι ευχάριστο και ελκυστικό για το κοινό σας.
Θα απομονώσετε κείμενα και με την βοήθεια εικόνων θα τα επεξεργαστείτε με το ADOBE PHOTOSHOP για να “μιλήσουν” καλύτερα και “ιδιαίτερα” στους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεστε, κάτι που αν το κάνετε ακόμη πιο εξελιγμένα με το ADOBE PREMIERE PRO και μάθετε να δημιουργείτε βίντεο, η Προσοχή του κοινού σας θα είναι στραμμένη επάνω σας.
Αν μια Εικόνα είναι χίλιες Λέξεις, φανταστείτε την Δύναμη ενός Βίντεο το οποίο αποτελείται από μερικές χιλιάδες εικόνες…

ADOBE DREAMWEAVER

Με το ADOBE DREAMWEAVER θα μπορέσετε να παρουσιάσετε τα κείμενα και την δουλειά σας με την πλήρη Δυναμική της γραφής σας και με την βοήθεια εικόνων και βίντεο θα τα κάνετε ιστοσελίδες και θα τα επεξεργαστείτε έτσι, ώστε να «μιλήσουν» καλύτερα και «ιδιαίτερα» στους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεστε.
Το γραφιστικό περιβάλλον όπου βρίσκεται ένα κείμενο είναι εξίσου σημαντικό, αν όχι σημαντικότερο, από το ίδιο το κείμενο.
Έντονη και πλάγια γραφή, έγχρωμες γραμματοσειρές, πλαίσια και η μαγεία των CCS (Cascading Style Sheets) συνεργάζεται με δικό σας “κώδικα” HTML (HyperText Markup Language) και μεταφέρει το Μήνυμά σας στον κόσμο του Διαδικτύου, κάνοντάς το brand name σας σαν Επαγγελματία γνωστό σε όλο τον κόσμο.

25 ώρες μαθημάτων Adobe Dreamweaver επάνω στο επίσημο υλικό που χρησιμοποιείται στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Adobe Systems Incorporated και είστε σε θέση να δημιουργήσετε τον δικό σας Διαδικτυακό Χώρο.

ADOBE PHOTOSHOP

Με το ADOBE PHOTOSHOP θα απομονώσετε κείμενα και με την βοήθεια εικόνων θα τα επεξεργαστείτε έτσι ώστε να “μιλήσουν” καλύτερα και “ιδιαίτερα” στους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεστε.
Οι λέξεις σε ένα κείμενο είναι σημαντικές, αλλά στην εποχή της Εικόνας και της Ταχύτητας στην οποία ζούμε, όταν το διαχρονικό “μια Εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις” βρίσκεται παντού γύρω μας, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στις Σελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης, είναι πολύ σημαντικότερο για έναν Επαγγελματία το να μπορεί να “μιλήσει” στο Υποσυνείδητο του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

25 μαθήματα Adobe Photoshop επάνω στο επίσημο υλικό που χρησιμοποιείται στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Adobe Systems Incorporated και είστε σε θέση να επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες σας και να δημιουργείτε δικές σας συνθέσεις.

ADOBE PREMIERE PRO

Με το ADOBE PREMIERE PRO θα απομονώσετε κείμενα και με την βοήθεια εικόνων και ήχων θα τα επεξεργαστείτε έτσι ώστε να “μιλήσουν” καλύτερα και “ιδιαίτερα” στους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεστε.
Αν “μια Εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις”, τότε ένα βίντεο που αποτελείται από πληθώρα εικόνων μπορεί να διηγηθεί μια ολόκληρη ιστορία.
Οι λέξεις σε ένα κείμενο είναι σημαντικές, αλλά στην εποχή της Εικόνας και της Ταχύτητας στην οποία ζούμε, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στις Σελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης, είναι πολύ σημαντικότερο για έναν Επαγγελματία το να μπορεί να “μιλήσει” στο Υποσυνείδητο του κοινού στο οποίο απευθύνεται, ΕΙΔΙΚΑ, όταν η Κίνηση της Εικόνας συνοδεύεται από Ήχο.

25 ώρες μαθημάτων Adobe Premiere Pro επάνω στο επίσημο υλικό που χρησιμοποιείται στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Adobe Systems Incorporated και είστε σε θέση να δημιουργήσετε τα δικά σας, ξεχωριστά video.

25 μαθήματα στο κάθε πρόγραμμα της Adobe επάνω στο επίσημο υλικό που χρησιμοποιείται στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Adobe Systems Incorporated, και είστε σε θέση να δημιουργείτε ολόκληρους ψηφιακούς κόσμους γύρω από την δουλειά σας.
Σε ιδιαίτερα μαθήματα ή σε ευέλικτες ομάδες 2-4 ατόμων, με φυσική παρουσία στην Αθήνα ή μέσω Τηλεκπαίδευσης σε όλον τον κόσμο…
και ο Κόσμος είναι δικός σας.

Με την εγγύηση του
Νικόλαου Σ. Παναγοδημητρόπουλου
Business Consultant, Web Designer & Developer, Digital Marketeer
Member of the Hellenic American Union