Σεμινάριο WordPress

Μυηθείτε στα Μυστικά του Βασιλιά των CMS (Content Management Systems).

“Σκέφτομαι, άρα υπάρχω”, έγραψε κάποτε ο γνωστός φιλόσοφος René Descartes, γνωστός σε εμάς με το εξελληνισμένο “Καρτέσιος”.
Πώς το ξέρουμε αυτό εμείς σήμερα;
Αν δεν το είχε γράψει, δεν θα το ξέραμε… “Bloggάρω”, σημαίνει “σκέφτομαι και μοιράζομαι τις σκέψεις μου στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ Διαδίκτυο”.

To WordPress είναι το δημοφιλέστερο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου για δημιουργία blog και ιστοσελίδων και είναι μια πλατφόρμα ανοικτού λογισμικού, που παρέχεται δωρεάν στο Διαδίκτυο…

Περισσότερα από το 40% των websites και των blogs που επισκέπτεστε καθημερινά, είναι δημιουργημένα με αυτό το Πρόγραμμα.

Τι θα μάθετε σε μόλις 15 ώρες μαθημάτων από την ARKADIAN N.S.P.;

1. Να δημιουργήσετε ένα blog (ιστολόγιο) για να κάνετε γνωστή την δουλειά σας ή ένα website (ιστοσελίδα) για οποιαδήποτε επιχείρηση.
2. Να δημιουργήσετε ένα eshop και να διαχειριστείτε τις “ψηφιακές” αποθήκες οποιουδήποτε ηλεκτρονικού καταστήματος με σύνθετες ρυθμίσεις και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.
3. Να μεταμορφώσετε ένα παλιό website και να το κάνετε ελκυστικό στο αναγνωστικό κοινό και τους διαφημιστές που θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν το ψηφιακό βήμα που θα τους παρέχετε.
4. Να γράφετε κείμενα με τρόπο που θα κάνουν το blog ή το website σας φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (S.E.O. friendly), έτσι ώστε να βρίσκεστε ψηλά στις θέσεις κατάταξης της Google και των άλλων μηχανών αναζήτησης, χωρίς καν να χρειαστεί να πληρώσετε για να διαφημιστείτε.
… και πολλά ακόμη.

15 μαθήματα στο open-source content management system WordPress και είστε σε θέση να δημιουργείτε ολόκληρους ψηφιακούς κόσμους γύρω από την δουλειά σας.
Σε ιδιαίτερα μαθήματα ή σε ευέλικτες ομάδες 2-4 ατόμων, με φυσική παρουσία στην Αθήνα ή μέσω Τηλεκπαίδευσης σε όλον τον κόσμο…
και ο Κόσμος είναι δικός σας.

Με την εγγύηση του

Νικόλαου Σ. Παναγοδημητρόπουλου
Business Consultant, Web Designer & Developer, Digital Marketeer
Member of the Hellenic American Union