Πάθος

Nick Panagodimitropoulos

“Ξέχνα το Χθες και κοίτα το Αύριο”, λένε διάφοροι τυχάρπαστοι, επίδοξοι “Τσοπάνηδες” που, “χαϊδεύοντας τα αυτιά” των αποχαυνωμένων και άβουλων υποψηφίων οπαδών τους, εφαρμόζουν πιστά τις τεχνικές Χειραγώγησης οι οποίες βασίζονται στην Κολακεία.
Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος είναι να ακολουθήσει αυτή την συμβουλή.
Το Χθες και η ζωή που έχουμε ζήσει είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλός μας για τις πράξεις μας Σήμερα που βάζουμε τα θεμέλια για τον Εαυτό μας Αύριο.

διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ .

Αν δεν πάρουμε τα μαθήματά μας ΚΥΡΙΩΣ από τα λάθη μας, θα καταλήξουμε να σκοτώνουμε τον απειροελάχιστο Χρόνο που μας δόθηκε από τις Μοίρες με τεστάκια Λοβοτομής στο Facebook της κατηγορίας “τί θα ήθελες να είσαι στην επόμενή σου ζωή”.
Γιατί στο Ταξίδι αυτής ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ Ζωής που σου κληρώθηκε από τις Μοίρες, επέλεξες να μην γίνεις Οδυσσέας που χτίζει το Πεπρωμένο του και να παραμείνεις Κανένας…

Συνεχίστε την ανάγνωση … –

“Το Παιχνίδι της Δύναμης: Κανόνες και Νόμοι”…
ένα σεμινάριο Δύναμης για λίγους.

Η Ζωή είναι λίγη…
και γρήγορα λήγει.
Την ζούμε στο έπακρο…
και όχι “με ολίγη”.

Τα βιβλία μου μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2004-2024 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ

Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.